Jawatan Kosong di Majlis Daerah Kerian (MDK) - 26 Jun 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Kerian (MDK) - 26 Jun 2018

Jawatan Kosong 2018 di Majlis Daerah Kerian (MDK) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Daerah Kerian (MDK)

Jawatan Kosong 2018 di Majlis Daerah Kerian (MDK)

Latar Belakang

MDK telah ditubuhkan dan diwartakan pada 1 September 1979. Pengisytiharan MDK telah dibuat oleh Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Idris Al Mutawakkil Alallahi Shah Ibni Almarhum Sultan Iskandar Shah Kaddasallah pada 5 September 1979. Sebelum penubuhan Majlis Daerah Kerian (MDK), satu pentadbiran di peringkat kerajaan tempatan telah ditubuhkan bagi memainkan fungsi dan peranannya mentadbir dan mengurus pentadbiran di peringkat daerah yang dikenali sebagai Lembaga Bandaran Kerian pada 1 Julai 1975.

Like Page Khas - Kerja Kosong di Perak
Jawatan:

1. PEGAWAI TADBIR (BIDANG KEJURUTERAAN) N41/N44 (TETAP)


Syarat lantikan:

a) Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam) yang diiktiraf oleh kerajaan daripada  institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang setaraf dengannya ; 

 dan

b) Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Malaysia / Bahasa  Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/ Sijil  Vokasional  atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 26 Jun 2018 (Selasa)

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Daerah Kerian (MDK) - 26 Jun 2018"

Post a Comment