Jawatan Kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR) - 23 September 2018 [11 Kekosongan] - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR) - 23 September 2018 [11 Kekosongan]

Jawatan Kosong 2018 di Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR)

Jawatan Kosong 2018 di Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR)

Nilai-nilai Bersama

1. Profesional. Mempunyai kemampuan, kemahiran serta cara pelaksanaan yang sewajarnyaoleh seseorang untuk mencapai kecemerlangan Kementerian.
Elemen professional : berilmu, berkemahiran, berkepimpinan, komunikasi berkesan, berfikiran terbuka, berdaya saing dan positif.

2. Integriti. Mempunyai keselarasan di antara tindakan dengan prinsip moral positif yang tidak mudah dipengaruhi demi mempertahankan nama baik Kementerian dan warga KKR daripada segala bentuk penyelewengan.


Kerja Kosong Kerajaan
Jawatan:

KELULUSAN MINIMUM: SPM/SVM/SKM

1. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK GRED J19

* Keutamaan kepada calon yang mempunyai Sijil Kekompetenan Kategori A0 (Sistem Voltan Rendah)

Jumlah kekosongan : 11 Kekosongan


Semua kekosongan jawatan adalah di Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR). Permohonan hendaklah dibuat di Portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagaimana link yang admin sediakan di bawah:-


Tarikh Tutup Permohonan : 23 September 2018 (Ahad) jam 11:59 malam

0 Response to "Jawatan Kosong di Kementerian Kerja Raya Malaysia (KKR) - 23 September 2018 [11 Kekosongan]"

Post a comment