Jawatan Kosong di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) - 28 Oktober 2018 [17 Kekosongan] - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021

Jawatan Kosong di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) - 28 Oktober 2018 [17 Kekosongan]

Jawatan Kosong 2018 di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG)

Jawatan Kosong 2018 di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG)

Dasar Kualiti

Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia ditubuhkan melalui penggabungan Jabatan Penyiasatan Kajibumi dengan Jabatan Galian pada 1 Julai 1999. Penggabungan ini bertujuan untuk memantapkan dan menyelaraskan aktiviti kedua-dua agensi tersebut yang berada di bawah Kementerian Perusahaan Utama (KPU) ketika itu.

Sejarah Jabatan bermula sejak abad ke-19 sewaktu kemasukan penjajah British yang bermula di negeri Perak. Pada tahun 1874, Jabatan Galian ditubuhkan oleh penjajah British bagi tujuan pengawalseliaan perlombongan bijih timah di Larut. N.G.A. Geddie, seorang jurutera perlombongan telah dilantik sebagai Merinyu Galian pertama.


Kerja Kosong Kerajaan
Jawatan:

KELULUSAN MINIMUM: IJAZAH

1. PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q41

Jumlah kekosongan : 17 Kekosongan


Semua kekosongan jawatan adalah di Pusat Penyelidikan Mineral, Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia. Permohonan hendaklah dibuat di Portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagaimana link yang admin sediakan di bawah:-


Tarikh Tutup Permohonan : 28 Oktober 2018 (Ahad) jam 11:59 malam

0 Response to "Jawatan Kosong di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) - 28 Oktober 2018 [17 Kekosongan]"

Post a comment