Jawatan Kosong di Perbadanan Nasional Berhad (PNS) - 2 Disember 2018 - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Nasional Berhad (PNS) - 2 Disember 2018

Jawatan Kosong 2018 di Perbadanan Nasional Berhad (PNS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Nasional Berhad (PNS)

Jawatan Kosong 2018 di Perbadanan Nasional Berhad (PNS)

Latar belakang

Perbadanan Nasional Berhad (PNS) adalah sebuah agensi yang dimiliki oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) yang diberi mandat untuk menerajui pembangunan industri francais di Malaysia.

PNS mempunyai sasaran untuk menerajui perkembangan industri francais di Malaysia dan membangunkan jumlah usahawan francais, melalui kepakaran dalam memberikan perkhidmatan serta produk-produk yang berkualiti

PNS juga berperanan di dalam mempelopori dan menerajui pertumbuhan industri francais negara demi merealisasikan matlamat untuk melahirkan lebih ramai usahawan dalam bidang perniagaan francais. Salah satu objektif utama PNS adalah untuk membangunkan produk tempatan dan mengembangkannya ke luar negara.

PNS juga menyediakan khidmat nasihat dan skim-skim khas bagi francaisor dan francaisi serta mengalu-alukan rakan francais ke Malaysia.

Berpusat di Menara PNS, Bangsar South City, PNS juga mempunyai lima pejabat koridor iaitu Pejabat PNS Wilayah Timur, Pejabat PNS Wilayah Utara, Pejabat PNS Wilayah Selatan, Pejabat PNS Wilayah Sabah, dan Pejabat PNS Wilayah Sarawak yang bersedia menjalankan tanggungjawab bagi melahirkan lebih ramai francaisor dan francaisi ke tahap antarabangsa.Jawatan:

1. RISK ANALYST EXECUTIVE

2. PROPERTY MANAGEMENT AND MAINTENANCE EXECUTIVE


Close date : 25 November - 02 December 2018


Click Job Description & How to Apply

0 Response to "Jawatan Kosong di Perbadanan Nasional Berhad (PNS) - 2 Disember 2018"

Post a comment