Jawatan Kosong di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) - 19 Disember 2018 [101 Kekosongan] - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) - 19 Disember 2018 [101 Kekosongan]

Jawatan Kosong 2018 di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK)

Jawatan Kosong 2018 di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK)

Mengenai AADK

Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) merupakan sebuah agensi kerajaan di bawah Kementerian Dalam Negeri yang menguruskan hal-hal berkaitan membanteras penyalahgunaan dadah di Malaysia.

AADK sebagai agensi peneraju dalam membanteras masalah dadah, sentiasa berusaha gigih dalam memberi perkhidmatan yang terbaik dari aspek rawatan dan pemulihan, pencegahan, penguatkuasaan dan pengawasan. AADK juga memainkan peranan dalam usaha kerajaan untuk merealisasikan matlamat Malaysia Bebas Dadah.

Penyalahgunaan dan penagihan dadah menjadi salah satu masalah utama yang membawa impak negatif kepada kehidupan manusia di seluruh dunia termasuklah Malaysia. Penyalahgunaan dadah yang semakin serius di Malaysia sejak tahun 1970-an telah mendorong kerajaan mengisytiharkan dadah sebagai “Musuh Nombor 1 Negara” sehinggalah ke hari ini.Jawatan:

KELULUSAN MINIMUM:  IJAZAH

1. PEGAWAI ANTIDADAH GRED S41  - 46 Kekosongan


KELULUSAN MINIMUM:  DIPLOMA/STPM/STAM/MATRIKULASI KPM

1. PENOLONG PEGAWAI ANTIDADAH GRED S29  - 55 Kekosongan


Semua kekosongan jawatan adalah di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK). Permohonan hendaklah dibuat di Portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagaimana link yang admin sediakan di bawah:-


Tarikh Tutup Permohonan : 19 Disember 2018 (Rabu) jam 11:59 malam


0 Response to "Jawatan Kosong di Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) - 19 Disember 2018 [101 Kekosongan]"

Post a Comment