Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) - 7 Disember 2018 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021

Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) - 7 Disember 2018

Jawatan Kosong 2018 di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI)

Jawatan Kosong 2018 di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI)

Latar Belakang

Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (singkatan MITI, daripada Ministry of International Trade and Industry) ialah sebuah kementerian di bawah kerajaan persekutuan Malaysia. Kementerian ini diberi tanggungjawab menyelia kegiatan perdagangan yang dijalankan oleh Malaysia di peringkat antarabangsa seperti import dan eksport selain menyelaras kegiatan dan dasar-dasar perindustrian negara ini. Dengan ibu pejabat di Kuala Lumpur, ia merupakan satu-satunya kementerian yang tidak berpindah ke pusat pentadbiran baru kerajaan persekutuan, Putrajaya. Hal ini berikutan keputusan kerajaan mengekalkan Kuala Lumpur sebagai pusat kewangan, ekonomi dan perindustrian kebangsaan.Jawatan:

1. KETUA PENYELIDIK GRED 54 (TERBUKA)

2. PEGAWAI PENYELIDIK GRED 52 (TERBUKA)


Cara Memohon:

Permohonan boleh dibuat menggunakan borang yang boleh dimautturun melalui link di bawah. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantar kepada:

Ketua Setiausaha
Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Tingkat 23, Menara MITI,
No.7, Jalan Sultan Haji Ahmad Shah,
50480 Kuala Lumpur


* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 07 Disember 2018 (Jumaat) sebelum 5.00 petaKlik Untuk Baca Iklan Lengkap

0 Response to "Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) - 7 Disember 2018"

Post a comment