Jawatan Kosong di Jabatan Perkhidmatan Veterinar Sarawak - 20 Januari 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Jabatan Perkhidmatan Veterinar Sarawak - 20 Januari 2019

Jawatan Kosong 2019 di Jabatan Perkhidmatan Veterinar Sarawak | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Jabatan Perkhidmatan Veterinar Sarawak

Jawatan Kosong 2019 di Jabatan Perkhidmatan Veterinar Sarawak

Sejarah

Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) telah ditubuhkan berikutan penemuan rizab gas asli dan minyak yang banyak di luar pantai Bintulu. Pembangunan sumber asli ini membolehkan BDA menjadi badan utama bukan sahaja menyelaras projek-projek pembangunan tetapi juga boleh melaksanakan projek-projek sendiri. Oleh itu, pada 8 Julai 1978, BDA telah ditubuhkan untuk melaksanakan fungsi-fungsi tersebut.

Di bawah Ordinan Lembaga kemajuan Bintulu(BDA) 1978, BDA ditubuhkan sebagai agensi kerajaan untuk menjaga perancangan fizikal dan pembangunan di Bintulu, Sarawak. Kawasan persempadanan BDA meliputi keseluruhan bahagia Bintulu seluas 12,515 sq. kmtermasuk 5 km di luar pantaui Bintulu. ia terdiri dari dua daerah iaitu : Bintulu dan Tatau.


Like Page Khas - Kerja Kosong Sabah & Sarawak
Positions:

1. PEGAWAI VETERINAR GV41 - 3 Kekosongan

Semua pemohon yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam Negeri adalah diwajibkan untuk mengemukakan permohonan secara online melalui e-Recruitment.


Tarikh Tutup Permohonan : 20 Januari 2019


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah

0 Response to "Jawatan Kosong di Jabatan Perkhidmatan Veterinar Sarawak - 20 Januari 2019"

Post a Comment