Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 18 Januari 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 18 Januari 2019

Jawatan Kosong 2019 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)

Jawatan Kosong 2019 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)

Penubuhan

Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) adalah salah satu agensi utama di bawah Kementerian Kewangan yang bertanggungjawab memungut dan mentadbir cukai langsung negara.

LHDNM ditubuhkan di bawah Akta Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia 1995 untuk memperolehi lebih kuasa terutamanya dalam bidang kewangan dan pengurusan kakitangan bagi meningkatkan kualiti pentadbiran percukaian.

Dahulu dikenali sebagai Jabatan Hasil Dalam Negeri Malaysia (JHDNM), ia diperbadankan pada 1hb Mac 1996 dan dikenali sebagai Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM).Jawatan:

1. PEMBANTU HASIL KONTRAK HARIAN - 5 Kekosongan

Penempatan : Pejabat LHDN Miri, Sarawak


Tarikh Tutup Permohonan : 18 Januari 2019 (Jumaat)1 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 18 Januari 2019"

  1. Salam sejahtera kepada pihak Tuan/Puan dan semuq staf LHDN Cawangan Miri. Saya berminat dengan iklan pekerjaan yang ditawarkan oleh LHDN Cawangan Miri. Untuk makluman Pihak Tuan/Puan saya baru sahaja mengetahui iklan jawatan kosong ini.Saya ingin bertanya, kalau saya ingin memohon jawatan ini walaupun tarikh tutup permohonan adalah 18 Jan 19 spt yang diiklankan oleh Pihak Tuan/Puan, adakah saya masih layak untuk mohon jawatan tersebut? Saya mohon jasa baik dari pihak Tuan/Puan untuk memberi penjelasan yang lebih lanjut. Kerjasama dari pihak Tuan/Puan amat diperlukan. Terima kasih.

    ReplyDelete