Jawatan Kosong di Majlis Daerah Pasir Mas (MDPM) - 10 Februari 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Pasir Mas (MDPM) - 10 Februari 2019

Jawatan Kosong 2019 di Majlis Daerah Pasir Mas (MDPM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Daerah Pasir Mas (MDPM)

Jawatan Kosong 2019 di Majlis Daerah Pasir Mas (MDPM)

Latar Belakang

Majlis Daerah Pasir Mas adalah salah sebuah daripada 12 buah Pihak Berkuasa Tempatan di Negeri Kelantan termasuk Majlis Perbandaran Kota Bharu. Ianya ditubuhkan pada 01 Januari 1979 di bawah Akta Kerajaan Tempatan 1976 (171) dengan Warta Kerajaan P.U.7/79.


Pejabat Majlis Daerah Pasir Mas

Luas Jajahan Pasir Mas ialah 577 km persegi dan lingkungan kawasan Majlis Daerah Pasir Mas merangkumi keluasan kira-kira 139 km persegi. Hasil dari percantuman Penguasa-Penguasa Tempatan yang sedia ada iaitu:

Lembaga Bandaran Pasir Mas.
Majlis Tempatan Rantau Panjang.
Majlis Tempatan To’Uban.
Majlis Tempatan Gual Periok.

Kesemua kawasan tersebut dan beberapa pusat pertubuhan baru diletak di bawah satu kuasa iaitu Majlis Daerah Pasir Mas dan cawangan di Rantau Panjang.


Geografi

Majlis Daerah Pasir Mas terletak di bahagian utara Negeri Kelantan. Ia bersempadan dengan Majlis Daerah Tumpat di sebelah Utara, Tanah Merah di sebelah selatan, Sungai Kelantan dan Majlis Daerah Kota Bharu di sebelah Timur dan Jajahan Sungai Golok, Thailand di sebelah Barat.


Like Page Khas - Kerja Kosong di Kelantan

Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA GRED JA29


*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 10 Februari 2019 (Ahad) 


Klik Muatturun Iklan Jawatan

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Daerah Pasir Mas (MDPM) - 10 Februari 2019"

Post a Comment