Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) - 1 Mac 2019 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) - 1 Mac 2019

Jawatan Kosong 2019 di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)

Jawatan Kosong 2018 di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)

Pengenalan

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (singkatan: UTeM) merupakan IPTA serta universiti teknikal pertama di Malaysia yang diwujudkan oleh kerajaan Malaysia. Universiti ini telah diberi penjenamaan baru apabila kerajaan bersetuju untuk menaik taraf Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia (KUTKM) kepada universiti. Maka pada tanggal 1 Februari 2007 tercatatlah sejarah kelahiran Universiti Teknikal Malaysia Melaka.

UTeM merupakan universiti yang memfokuskan kepada dua bidang iaitu kejuruteraan, pengurusan teknologi dan teknologi maklumat. Para pelajar akan diperkuatkan dengan kemahiran secara praktikal "hands-on" untuk membantu para pelajar untuk berdaya saing apabila di alam industri. Kini terdapat tiga kampus UTeM iaitu Kampus Bandar, Kampus Induk dan Kampus Teknologi. Kampus Induk terletak di Durian Tunggal, Melaka.


Like Page Khas - Kerja Kosong di Melaka
Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej
Jawatan:

1. NAIB CANSELOR GRED UTAMA A (VU5) 

Tarikh Tutup Permohonan : 04 Februari 2019 (Isnin)


2. PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S29

Tarikh Tutup Permohonan : 01 Mac 2019 (Jumaat)


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap yang admin sediakan di bawah


0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) - 1 Mac 2019"

Post a Comment