Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) - 11 Mac 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) - 11 Mac 2019

Jawatan Kosong 2019 di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Jawatan Kosong 2018 di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Sejarah

Sejarah Universiti Tun Hussein Onn Malaysia bermula pada 16 September 1993 dengan penubuhan Pusat Latihan Staf Politeknik (PLSP), yang bertujuan melahirkan dan melatih tenaga pengajar yang berpengetahuan dan berkemahiran dalam pelbagai bidang kejuruteraan untuk sistem politeknik di negara ini. Penubuhan ini mencatatkan satu lembaran baru dalam perkembangan pendidikan negara. Pusat ini dikendalikan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dengan kerjasama Kementerian Pendidikan Malaysia melalui memorandum persefahaman yang telah ditandatangani bersama pada 28 Jun 1993.


Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej
Like Page Khas - Kerja Kosong di Johor
Jawatan:

1. Pembantu Setiausaha Pejabat N19

2. Pembantu Pembedahan Pergigian U19

3. Pembantu Awam H11

4. Pemandu Kenderaan H11

5. Pengawal Keselamatan KP11

6. Pembantu Operasi N11


Cara Memohon:

(a) Permohonan adalah secara atas talian (online) sepenuhnya. Sila patuhi arahan-arahan berkaitan.

(b) Borang Permohonan serta salinan dokumen sokongan berkaitan jawatan yang dipohon TIDAK PERLU dikemukakan kepada pihak UTHM. Hanya calon yang dihubungi oleh pihak UTHM sahaja perlu mengemukakan dokumen sokongan berkaitan.

(c) Sebarang pertanyaan sila kemukakan secara e-mel kepada perjawatan@uthm.edu.my.


*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 11 Mac 2019 (Isnin) sebelum jam 3:00 petang


0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) - 11 Mac 2019"

Post a Comment