Jawatan Kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 21 Nov 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 21 Nov 2019

Jawatan Kosong 2019 di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)

Jawatan Kosong 2019 di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)

Sejarah Maktab Koperasi Malaysia (MKM)

Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad atau ANGKASA adalah koperasi puncak yang menaungi semua jenis koperasi asas, menengah dan atasan di seluruh negara Malaysia. ANGKASA diiktiraf oleh Kerajaan sebagai badan yang mewakili Pergerakan Koperasi Malaysia pada peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

Ibu Pejabat ANGKASA berada di Petaling Jaya, Selangor dan mempunyai cawangan di setiap negeri.

ANGKASA telah diasaskan oleh Gerakan Koperasi di negara ini menerusi Kongres Koperasi Pertama pada tahun 1966 dan Kongres Koperasi Kedua pada tahun 1971. Ditubuh dan didaftarkan dengan rasminya pada 12 Mei 1971. ANGKASA ditadbir mengikut cara koperasi tetapi tidak bergiat dalam kegiatan perniagaan seperti koperasi-koperasi lain. Sebagai koperasi puncak ia memperjuangkan cita-cita serta hak kepentingan Gerakan Koperasi di negara ini.


Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Cara mohon melalui Jobstreet.com
Jawatan:

1. Penolong Pengurus- Candidate must possess at least Bachelor Degree/Post Graduate Diploma/Professional Degree in Business Studies/Administration/Management or equivalent.

- At least 5 Year(s) of working experience in the related field is required for this position.

- Required Skill(s): Mempunyai pengetahuan dan pengalaman dalam perniagaan., Berpengetahuan dalam bidang koperasi serta pernah bekerja dalam sektor koperasi adalah satu kelebihan, Berkemampuan merancang, menyusun dan melaksanakan program mengikut keutamaan dengan berkesan

- Preferably Senior Executive specialized in Marketing/Business Development or equivalent.


Tarikh Tutup Permohonan : 21 November 2019

0 Response to "Jawatan Kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 21 Nov 2019"

Post a Comment