Kerja Kosong Aist Malaysia ~ Pengurus Pembangunan Perniagaan - 25 Okt 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Kerja Kosong Aist Malaysia ~ Pengurus Pembangunan Perniagaan - 25 Okt 2019

Kerja Kosong 2019 Aist Malaysia Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Aist Malaysia Sdn. Bhd.

Kerja Kosong 2019 Aist Malaysia Sdn. Bhd

Company Overview

Since 2003, we have been developing innovative technologies for ordering taxis, making our service more modern, accessible and safe. Accounting for the specific features of big cities and small towns, we let passengers book taxis in whatever way they find convenient. Drivers can more efficiently find and transport passengers, reducing passengerless driving and idle time.

The company began as a small taxi ordering service in Shadrinsk, a small Ural town. It was founded by young engineers from Kurgan, who were experts at industrial processes and production automation.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Sarawak
Positions:

1. Pengurus Pembangunan Perniagaan

Gaji:
RM3,000 - RM3,500 Sebulan

Manfaat tambahan:
Work in Sibu;
5 days working week;
Salary of 3000-3500 RM per month.


Tarikh tutup : 25 Oktober 2019


Baca arahan ini:

i. Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui online.

ii. Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu [ DAFTAR ] melalui link tersebut sebelum membuat permohonan. Sila penuhkan ruangan wajib seperti resume dan lain-lain maklumat diri anda.

iii. Jika anda sudah selesai mendaftar, anda boleh terus memohon jawatan di atas dengan cara klik pada nama jawatan-jawatan di atas. Sila baca syarat kelayakan & tanggungjawab sebelum memohon.

iv. Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya.

0 Response to "Kerja Kosong Aist Malaysia ~ Pengurus Pembangunan Perniagaan - 25 Okt 2019"

Post a Comment