Kerja Kosong Brownfield Engineering ~ Jurutera Elektrik - 7 Nov 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Kerja Kosong Brownfield Engineering ~ Jurutera Elektrik - 7 Nov 2019

Kerja Kosong 2019 Brownfield Engineering Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Brownfield Engineering Sdn Bhd

Kerja Kosong 2019 Brownfield Engineering Sdn Bhd

Company Overview

BROWNFIELD Engineering provides a comprehensive list of services ranging from engineering design, electrical consultancy, providing technical solutions for construction electrical assets, manufacture + assemble panel, test + deliver, supervise Control and Protection systems for power stations and substations that includes voltage – 11kV, 22kV, 33kV, 132kV, 275kV and 500kV.


Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Sabah
Positions:

1. Jurutera Elektrik


Close date : 07 November 2019


Baca arahan ini:

i. Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui online.

ii. Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu [ DAFTAR ] melalui link tersebut sebelum membuat permohonan. Sila penuhkan ruangan wajib seperti resume dan lain-lain maklumat diri anda.

iii. Jika anda sudah selesai mendaftar, anda boleh terus memohon jawatan di atas dengan cara klik pada nama jawatan-jawatan di atas.

iv. Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya.

0 Response to "Kerja Kosong Brownfield Engineering ~ Jurutera Elektrik - 7 Nov 2019"

Post a Comment