Kerja Kosong Sansom Global Sdn Bhd - 17 Nov 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Kerja Kosong Sansom Global Sdn Bhd - 17 Nov 2019

Kerja Kosong 2019 Sansom Global Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Sansom Global Sdn Bhd

Kerja Kosong 2019 Sansom Global Sdn Bhd

Company Overview

Sansom  Global Sdn Bhd was built up in 2013, mainly for health and beauty skincare products.

This company was officially established in 2014 and create our own brand which is “Ann's™”. Company founder – Ann Chuah, she had set foot in the career of beauty since 2010. She worked as an agent to sell other company’s products as a way to run her business. As she gained experience and knowledge, she decided to establish her own company and brand.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Johor
Positions:

1. Admin cum Account Executive

2. Sales Assistant


Tarikh tutup : 17 Nov 2019


Baca arahan ini:

i. Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui online.

ii. Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu [ DAFTAR ] melalui link tersebut sebelum membuat permohonan. Sila penuhkan ruangan wajib seperti resume dan lain-lain maklumat diri anda.

iii. Jika anda sudah selesai mendaftar, anda boleh terus memohon jawatan di atas dengan cara klik pada nama jawatan-jawatan di atas. Sila baca syarat kelayakan & tanggungjawab sebelum memohon.

iv. Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya.

0 Response to "Kerja Kosong Sansom Global Sdn Bhd - 17 Nov 2019"

Post a Comment