Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Kerja Kosong Xtend Services ~ Eksekutif, Pem.Teknikal & Lain² - 7 Nov 2019

Post a Comment
Kerja Kosong 2019 Xtend Services Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Xtend Services Sdn Bhd

Kerja Kosong 2019 Xtend Services Sdn Bhd

Company Overview

Auresys (M) Sdn Bhd is a professional retail solution provider, manufacturer and leading supplier of vending machine. We have a dedicated R&D team, professional engineers and designers, providing solutions and creating innovative technology for Retail, Medical and F&B sector.


Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Kuala Lumpur
Positions:

1. Eksekutif Operasi

2. Pemasaran & Jualan

2. Eksekutif Pusat Panggilan


Close date : 19 October - 07 November 2019


Baca arahan ini:

i. Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui online.

ii. Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu [ DAFTAR ] melalui link tersebut sebelum membuat permohonan. Sila penuhkan ruangan wajib seperti resume dan lain-lain maklumat diri anda.

iii. Jika anda sudah selesai mendaftar, anda boleh terus memohon jawatan di atas dengan cara klik pada nama jawatan-jawatan di atas.

iv. Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya.

Post a Comment