Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu (KOKITAB) - 14 Nov 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu (KOKITAB) - 14 Nov 2019

Jawatan Kosong 2019 di Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu (KOKITAB) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Jawatan Kosong 2019 di Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu (KOKITAB)

Jawatan Kosong 2019 di Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu (KOKITAB)

Latar Belakang

Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu (KOKITAB) Berhad telah ditubuhkan pada 10 Ogos 1950. Nama asalnya ialah Syarikat Kerjasama Jimat Cermat dan Pinjaman Kakitangan Kerajaan Terengganu Berhad. Sehingga kini hampir 66 tahun KOKITAB telah beroperasi. Keanggotaan pada awal penubuhan adalah lebih kurang 300 orang dan kini hampir 10,000 orang telah menganggotai KOKITAB terdiri daripada semua kakitangan kerajaan di jabatan kerajaan, jabatan yang diswastakan dan agensi-agensi kerajaan yang telah diperbadankan melalui akta atau enakmen di dalam Terengganu. 99.9% anggota adalah terdiri daripada Bumiputera. Tujuan koperasi ini ditubuhkan adalah untuk membantu anggota yang mengalami masalah kewangan dan memudahkan anggota memperolehi apa yang mereka ingini. Selain itu anggota yang berdaftar dapat memanfaatkan kemudahan-kemudahan yang disediakan oleh koperasi.


Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Terengganu
Jawatan:

1.  Juruteknik 


Tarikh Tutup Permohonan : 14 November 2019 (Khamis)0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu (KOKITAB) - 14 Nov 2019"

Post a Comment