Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 2 Jan 2020 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 2 Jan 2020

Jawatan Kosong 2020 di Lembaga Getah Malaysia (LGM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Jawatan Kosong 2020 di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Latar Belakang LGM

Lembaga Getah Malaysia merupakan badan yang bertanggungjawab terhadap industri getah di negara ini. LGM ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil gabungan Institut Penyelidikan Getah Malaysia (RRIM), Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (MRRDB) dan Lembaga Pasaran Getah Malaysia (MRELB) untuk meneruskan usaha memajukan serta membangunkan industri getah seperti yang dilakukan selama 78 tahun yang lalu. Kemajuan R&D dalam getah asli (NR) yang telah dicapai oleh RRIM juga telah meninggalkan impak terhadap industri NR Malaysia dan negara-negara pemprosesan NR yang lain.

Objektif utama LGM ialah untuk membantu pembangunan dan pemodenan industri getah Malaysia dalam semua aspek daripada penanaman pokok getah, pengeluaran dan pemprosesan getah mentah, pembuatan barangan getah dan pemasaran getah dan produk getah.


Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Jawatan:

1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N19

2. Pegawai Tadbir Gred N41


Makluman:

- Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui portal jobsmalaysia. Jika tidak pernah mendaftar, sila daftar terlebih dahulu sebelum memohon.

- Jika terlupa password, boleh reset di portal tersebut untuk setkan kata laluan yang baru.

- Jika terlupa email, perlu hubungi pihak Pejabat Tenaga Kerja terdekat. Boleh lihat melalui senarai ini (Lokasi & no. telefon PTK)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 02 Januari 2020 (Khamis)


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 2 Jan 2020"

Post a Comment