Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Negeri Johor - 30 Dis 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Negeri Johor - 30 Dis 2019

Jawatan Kosong 2019 di Majlis Agama Islam Negeri Johor | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Agama Islam Negeri Johor

Jawatan Kosong 2019 di Majlis Agama Islam Negeri Johor

Visi

” Ke Arah Pembentukan Mukmin Sejahtera ”

Misi

“Melalui pembentukan individu dan masyarakat yang sentiasa berpegang teguh kepada ajaran Islam seluruhnya bagi melahirkan masyarakat yang berakhlak mulia, berdaya saing, prihatin, penyayang, tolong menolong dan bersatu padu sebagai pemangkin kepada kesejahteraan ekonomi dan sosial ummah.”
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Johor
Jawatan:

1. Pembantu Tadbir Kewangan (W19)

2. Penolong Akauntan (W29)

3. Penolong Juruaudit (W29)

4. Penolong Pegawai Undang-undang (L29)

5. Penolong Juru Ukur Bahan (JA29)


Cara Membuat Permohonan:

Semua permohonan jawatan kosong yang ditawarkan di Majlis Agama Islam Negeri Johor (MAINJ) hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang yang telah disediakan oleh pihak MAINJ iaitu http://johorcareer.johor.gov.my

Sila pastikan anda login/register dan mengisi semua maklumat diri anda dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Adalah dimaklumkan bahawa, semua pemohon pekerjaan dalam sistem johorcareer dinasihatkan agar mengemaskini maklumat nombor telefon dan emel bagi melancarkan urusan hebahan panggilan temu duga. Kesilapan mengisi maklumat tersebut akan menyebabkan hebahan panggilan temu duga tidak dapat diterima oleh calon.


Catatan Am:

(a) Hanya calon -calon yang layak selepas tapisan dan didapati sesuai sahaja akan dipanggil /dihubungi untuk ditemuduga.

(b) Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka TIDAK BERJAYA.

(c) Segala perbelanjaan kerana menghadiri temuduga adalah tanggungjawab pemohon sendiri.


*Sila baca  iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 11 Disember 2019 (Rabu) Sebelum Jam 3.00 Petang


0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Negeri Johor - 30 Dis 2019"

Post a Comment