Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Asian Football Confederation (AFC) - 9 April 2020

Post a Comment
Jawatan Kosong 2020 di Asian Football Confederation (AFC) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Asian Football Confederation (AFC)

Jawatan Kosong 2020 di Asian Football Confederation (AFC)

Company Overview

The Asian Football Confederation (AFC) is the governing body of Asian football and one of the six Confederations making up FIFA.

Formed in 1954 in Manila on the sidelines of the second Asian Games, the AFC was sanctioned by FIFA in Berne, Switzerland on June 21 of that year.

The AFC is now headquartered in Kuala Lumpur, Malaysia and consists of 46 Member Associations and one Associate Member Association (The Northern Mariana Islands). Shaikh Salman bin Ebrahim Al Khalifa of Bahrain is the AFC President.

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Positions:

1. Secretary


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 09 April 2020

Post a Comment