Jawatan Kosong di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (Ko UmmAH) - 5 April 2020 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (Ko UmmAH) - 5 April 2020

Jawatan Kosong 2020 di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (Ko UmmAH) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (Ko UmmAH)

Jawatan Kosong 2020 di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (Ko UmmAH)

Tentang kami

Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (KO-UMMAH) dimiliki sepenuhnya oleh kaum bumiputera dan ditubuhkan bagi meningkatkan kepentingan ekonomi anggotanya mengikut prinsip koperasi seperti yang termaktub dalam Undang-Undang Kecil Koperasi. Secara keseluruhannya KO-UMMAH merupakan sebuah koperasi asas yang telah didaftarkan pada 28 FEBRUARI 2014. Pendaftaran KO-UMMAH telah disahkan oleh Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus (Pengerusi Eksekutif Suruhanjaya Koperasi Malaysia) dengan nombor pendaftaran D-4-0673.

Nama pendaftaran asal KOPERASI PEMBANGUNAN UMMAH KELANTAN BERHAD adalah berdaftar sebagai KOPERASI HARTANAH ANAK KELANTAN BERHAD dimana fungsi penubuhan utama ialah tertumpu kepada hartanah dan perumahan. Namun begitu setelah meneliti semula fungsi selepas beroperasi, kami telah sepakat untuk menukarkan nama KO-UMMAH dengan nama baru iaitu KOPERASI PEMBANGUNAN UMMAH KELANTAN BERHAD. Pada masa yang sama berlaku juga perubahan pada fungsi koperasi selaras dengan fokus perancangan koperasi pada masa kini iaitu KEPENGGUNAAN.


Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Jawatan:

1. Pembantu Sumber Manusia


Makluman:

Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui portal jobsmalaysia. Jika tidak pernah mendaftar, sila daftar terlebih dahulu sebelum memohon.

Jika terlupa password, boleh reset di portal tersebut untuk setkan kata laluan yang baru.

Jika terlupa email atau pengguna tidak aktif, anda perlu hubungi pihak Pejabat Tenaga Kerja terdekat. Boleh lihat melalui senarai ini (Lokasi & No. Telefon PTK)


Tarikh Tutup Permohonan : 05 April 2020


0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (Ko UmmAH) - 5 April 2020"

Post a Comment