Jawatan Kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) - 12 April 2020 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) - 12 April 2020

Jawatan Kosong 2020 di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF)

Jawatan Kosong 2020 di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF)

Company Overview

The Human Resources Development Fund (HRDF) is administered by Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB), an Agency under the Ministry of Human Resources, via the Pembangunan Sumber Manusia Berhad Act, 2001.

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Positions:

1. Senior Executive, HR Practices

2. Manager, Treasury


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 27 March - 12 April 2020


0 Response to "Jawatan Kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) - 12 April 2020"

Post a Comment