Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) - 24 April 2020 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) - 24 April 2020

Jawatan Kosong 2020 di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN)

Jawatan Kosong 2018 di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN)

Company Overview

The Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) or the National Water Services Commission is the national regulatory body for the water and sewerage industry for the Peninsular Malaysia and Wilayah Persekutuan Labuan. The Commission operates under a legislative framework defined in the Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara Act 2006 (Act 654) and the Water Services Industry Act 2006 (Act 655).

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Positions:

1. Executive, Legal


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 24 April 2020

0 Response to "Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) - 24 April 2020"

Post a Comment