Jawatan Kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 11 Mei 2020 - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 11 Mei 2020

Jawatan Kosong 2020 di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)

Jawatan Kosong 2019 di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)

Sejarah Maktab Koperasi Malaysia (MKM)

Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad atau ANGKASA adalah koperasi puncak yang menaungi semua jenis koperasi asas, menengah dan atasan di seluruh negara Malaysia. ANGKASA diiktiraf oleh Kerajaan sebagai badan yang mewakili Pergerakan Koperasi Malaysia pada peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

Ibu Pejabat ANGKASA berada di Petaling Jaya, Selangor dan mempunyai cawangan di setiap negeri.

ANGKASA telah diasaskan oleh Gerakan Koperasi di negara ini menerusi Kongres Koperasi Pertama pada tahun 1966 dan Kongres Koperasi Kedua pada tahun 1971. Ditubuh dan didaftarkan dengan rasminya pada 12 Mei 1971. ANGKASA ditadbir mengikut cara koperasi tetapi tidak bergiat dalam kegiatan perniagaan seperti koperasi-koperasi lain. Sebagai koperasi puncak ia memperjuangkan cita-cita serta hak kepentingan Gerakan Koperasi di negara ini.

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Jawatan:

1. Pengurus Besar, Penyelidikan Dan Pembangunan Perniagaan (Kontrak)Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Tarikh Tutup Permohonan : 11 May 2020

0 Response to "Jawatan Kosong di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 11 Mei 2020"

Post a comment