Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim - 7 Mei 2020

Jawatan Kosong 2020 di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim

Jawatan Kosong 2019 di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim

Tentang kami

Pada 14 Julai 2015, Serantau Muslim didaftarkan dibawah Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (ROS) dengan nama Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim (Serantau Muslim) dengan nombor pendaftaran PPM-033-10-14072015.

Serantau Muslim yang membawa slogan Persaudaraan Rentas Sempadan telah bergiat aktif untuk membawa visi dan misi menerajui perhubungan Umat Islam Serantau Asia serta mempererat persaudaraan Islam khususnya membela nasib Muslim Minoriti di Serantau Asia khususnya melalui bantuan kemanusiaan, kerjasama ekonomi, pembangunan pendidikan serta pengembangan bakat kepimpinan.


Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Melaka
Jawatan:

1. Eksekutif Projek

2. Pereka Multimedia

3. Pegawai Pemasaran

4. Pegawai Perhubungan Awam


Makluman:

Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui portal jobsmalaysia. Jika tidak pernah mendaftar, sila daftar terlebih dahulu sebelum memohon.

Jika terlupa password, boleh reset di portal tersebut untuk setkan kata laluan yang baru.

Jika terlupa email atau pengguna tidak aktif, anda perlu hubungi pihak Pejabat Tenaga Kerja terdekat. Boleh lihat melalui senarai ini (Lokasi & No. Telefon PTK)


Tarikh Tutup Permohonan : 19 April - 07 Mei 2020


Post a Comment

Post a Comment