Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Schlumberger WTA (M) Sdn Bhd - 26 April 2020

Jawatan Kosong 2020 di Schlumberger WTA (M) Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Schlumberger WTA (M) Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2019 di Schlumberger WTA (M) Sdn Bhd

Tentang kami

Schlumberger is the world’s leading supplier of technology, integrated project management and information solutions to customers working in the oil and gas industry worldwide. Employing more than 115,000 people representing over 140 nationalities and working in approximately 85 countries, Schlumberger provides the industry’s widest range of products and services from exploration through production. This year, the company is recruiting thousands of graduates in: Engineering, Science, Geoscience, Business and Finance, and HSE.

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Jawatan:

1. Product Manager

2. Engineer

3. Engineer

4. Maintenance Technician

5. Engineer


Makluman:

Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui portal jobsmalaysia. Jika tidak pernah mendaftar, sila daftar terlebih dahulu sebelum memohon.

Jika terlupa password, boleh reset di portal tersebut untuk setkan kata laluan yang baru.

Jika terlupa email atau pengguna tidak aktif, anda perlu hubungi pihak Pejabat Tenaga Kerja terdekat. Boleh lihat melalui senarai ini (Lokasi & No. Telefon PTK)


Tarikh Tutup Permohonan : 04 - 26 April 2020