Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) - 23 November 2020 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) - 23 November 2020

Jawatan Kosong 2020 di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA)

Jawatan Kosong 2019 di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA)

Latar Belakang

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) diperbadanankan di bawah Akta Parlimen untuk membangunkan Pulau Langkawi serta memajukannya sebagai Destinasi Pelancongan Antarabangsa.

Ditubuhkan pada 15 Mac 1990 dan diletakkan di bawah tanggungjawab Perbendaharaan Malaysia. Mendapat sokongan daripada YB Menteri Kewangan II dan YAB Menteri Besar Kedah dan Ahli-Ahli Lembaga Pengarah. Mengutamakan pembangunan bersepadu melalui perancangan strategik, amalan pengurusan terbaik dan kolaborasi dengan agensi-agensi kerajaan, industri dan pemimpin masyarakat.

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Jawatan:

1. PEGAWAI TADBIR N41 TETAP

2. PENOLONG JURUTERA JA29

3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

4. PEMBANTU KESELAMATAN KP19
5. PEMBANTU KEMAHIRAN H19
6. PENGAWAL KESELAMATAN KP11


Catatan:

Permohonan adalah melalui Borang Permohonan. Semua yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) perlulah mengisi borang permohonan yang di sediakan melalui link di bawah. Anda perlulah membaca terlebih dahulu syarat jawatan yang ingin di mohon dan isi borong. Semua iklan dan borang permohonan boleh dimuatturun melalui link admin sediakan di bawah. Semoga berjaya semua.


0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) - 23 November 2020"

Post a Comment