Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri - 21 Disember 2020 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri - 21 Disember 2020

Jawatan Kosong 2020 di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri

Jawatan Kosong 2019 di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri

Latar Belakang

Majlis Bandaraya Iskandar Puteri sejak 22 November 2017 dan pindah ke Tapak Bangunan Pejabat MBIP, Jalan Medini Sentral 9, Bandar Medini Iskandar, Iskandar Puteri, Johor) ialah salah satu majlis tempatan di daerah Johor Bahru, Johor, Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 1953. Bermula daripada sebuah pusat pentadbiran kecil, majlis tempatan ini kini telah diisytiharkan sebagai sebuah Pihak Berkuasa Tempatan bertaraf bandaraya pada 22 November 2017.

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. AKAUNTAN GRED WA41

2. JURUAUDIT GRED W41

3. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN GRED U41

4. PENOLONG AKAUNTAN GRED W29

5. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN GRED W29

6. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L29

7. PENOLONG PEGAWAI BELIA DAN SUKAN GRED S29

8. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29

9. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G29

10. PEMBANTU AKAUNTAN GRED W19

11. PEMBANTU PENGUAT KUASA KP19

12. PEMBANTU KEMAHIRAN GRED H19

13. PEMBANTU AWAM GRED H11


Cara Memohon:

i) Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian di laman web Rasmi Majlis Bandaraya Iskandar Puteri (MBIP) iaitu http://jawatan.mbip.gov.my

ii) Permohonan daripada calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan dengan menyertakan salinan kenyataan perkhidmatan yang dikemaskini dan 3 laporan penilaian prestasi tahunan yang terakhir sepertimana mengikut peraturan 17 Bab A Tahun 2005 di bawah peraturan-peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat, dan penamatan Perkhidmatan).

iii) Sebarang masalah berkaitan penjawatan sila hubungi Encik Azrullail bin Masijan di talian 07-5555162 Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Bandaraya Iskandar Puteri.

iv) Sebarang kemusykilan sila hubungi Puan Mazlina binti Abdul Majid ditalian 07-5555180 (pej) Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Bandaraya Iskandar Puteri.

Hanya permohonan yang ditapis senarai sahaja akan dipanggil temuduga. Pemohonpemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan atau yang tidak dihubungi adalah dianggap tidak berjaya.

Calon hendaklah menjalani ujian psikologi yang telah ditetapkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Johor, Bahagian Sumber Manusia bagi saringan psikologi.

Segala sijil kelayakan hendaklah diisi mengikut butiran sijil asal. Pihak Majlis berhak tidak membenarkan tuan/puan untuk ke sesi temuduga jika didapati butiran yang diisi tidak sama dengan sijil asal.

Semua salinan sijil hendaklah disahkan oleh pegawai kerajaan Kumpulan Pengurusan Dan Profesional atau Penghulu/Ketua Kampung.

Segala perbelanjaan kerana menghadiri temuduga adalah tanggung jawab pemohon sendiri.  


* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 21 Disember 2020 (Isnin)


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Klik Untuk Mohon Secara Online

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri - 21 Disember 2020"

Post a Comment