Jawatan Kosong di Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT) - 8 Disember 2020 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT) - 8 Disember 2020

Jawatan Kosong 2020 di Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT)

Jawatan Kosong 2019 di Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT)

Latar Belakang

Perak Tengah terbentuk melalui perubahan pentadbiran kerajaan tempatan. Majlis Daerah Perak Tengah telah ditubuhkan pada 1 Disember, 1979 iaitu setelah diluluskan penubuhannya oleh Majlis Mesyuarat Kerajaan dalam perjumpaan Bil.936 bertarikh 20 November, 1979. Penubuhan Majlis Daerah Perak Tengah ini selaras dengan penyusunan semula penguasa-penguasa tempatan seluruh Malaysia. Dengan tertubuhnya Majlis Daerah Perak Tengah ini, maka terhapuslah dua penguasa tempatan yang wujud sebelum ini iaitu :

-Lembaga Pengurus Kerajaan Tempatan di Parit
-Lembaga Pengurus Kerajaan Tempatan Luar Bandar.. Baca lagi..

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PENOLONG KEJURUTERAAN GRED JA29


Arahan kepada calon:

Semua permohonan hendaklah melalui borang permohonan yang boleh di dapati di Laman Web Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT) http://www.mdpt.gov.my/ atau melalui link yang admin sediakan di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 08 Disember 2020


0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT) - 8 Disember 2020"

Post a Comment