Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kolej Ketengah - 31 Mac 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Kolej Ketengah | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Ketengah

Jawatan Kosong 2019 di Kolej Ketengah

Latar Belakang

Kolej Ketengah merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) yang bernaung di bawah Syarikat Ketengah Holding Sdn. Bhd (KHSB) iaitu syarikat anak Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH), sebuah agensi di bawah Kementerian Pembangunan Luar Bandar.

Kolej Ketengah menawarkan program-program akademik 'HOME-GROWN' pada peringkat Sijil dan Diploma dalam bidang Teknologi Maklumat, Aplikasi Multimedia dan Pendidikan Awal Kanak-kanak. Dengan menjalinkan usahasama dengan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) seperti dengan Universiti Kuala Lumpur (UniKL) program pengajian peringkat Sarjana Pentedbiran Perniagaan telah dijalankan. Manakala pada tahun 2018 beberapa program seperti Diploma Perakaunan, Diploma Sumber Manusia dan Diploma Pemasaran akan dijalankan secara 'FRANCAIS' dengan pihak Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA).

Kolej Ketengah juga menjalankan kerjasama dengan pihak luar dalam  menawarkan Program Latihan Kemahiran dan Kerjaya (PLKK) selama 6 bulan dalam bidang Kimpalan 6G, Industri Safety Skills, Pemasangan Paip & Fitter, Insulasi Paip Gas, Oil & Gas Scalfolding. Program ini mendapat penajaan penuh daripada Kementerian Kemajuan Luar Bandar (KKLW). Para Graduan yang tamat belajar hampir 90% mendapat pekerjaan selepas tamat belajar.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini

Jawatan Kumpulan Perkhidmatan : Pengurusan Dan Profesional:

1. Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif (Pendaftar)

2. Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif (Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa)

3. Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif (Hal Ehwal Pelajar & Alumni)


Untuk memohon jawatan bagi KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL sila DOWNLOAD SYARAT-SYARAT DAN ARAHAN MEMOHON dengan klik butang di bawah
Jawatan Kumpulan Kumpulan Perkhidmatan : Pelaksana:

1. Pegawai Jaminan Kualiti

2. Pegawai Pemasaran & Komunikasi Korporat

3. Pegawai Teknologi Maklumat

4. Pegawai Kewangan


Untuk memohon jawatan bagi KUMPULAN PELAKSANA sila DOWNLOAD SYARAT-SYARAT DAN ARAHAN MEMOHON dengan klik butang dibawahTarikh Tutup Permohonan : 31 Mac 2021 (Rabu)

Post a Comment