Jawatan Kosong di Kementerian Utiliti Sarawak - 31 Mei 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kementerian Utiliti Sarawak - 31 Mei 2021

Jawatan Kosong 2021 di Kementerian Utiliti Sarawak | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kementerian Utiliti Sarawak


Latar Belakang

Kementerian Utiliti Sarawak adalah badan kawal selia Kerajaan Sarawak yang menetapkan rangka kerja pengawalseliaan dan mengawasi pengurusan perkhidmatan utiliti di negeri itu iaitu elektrik, air dan gas.

Komitmen kami kepada rakyat Sarawak adalah untuk memastikan kelestarian perkhidmatan ini demi kepentingan pengguna serta mengadaptasi peningkatan berterusan untuk memantapkan lagi perkhidmatan utiliti di Sarawak dengan memanfaatkan kemajuan teknologi dan inovasi.

Kami sedang berusaha untuk memastikan Sarawak mencapai liputan penuh bekalan elektrik dan penyediaan bekalan air bersih menjelang 2025 melalui beberapa inisiatif di bawah program transformasi luar bandar.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group - Jawatan Kosong Sabah & Sarawak
Jawatan:

1. JURUTERA, J41

2. PENOLONG JURUTERA, JA29


Cara Memohon:

Semua permohonan hendaklah dikemukakan secara atas talian (online) melalui laman web https://erecruitment.sarawak.gov.my


Nota:
 
1. Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing      dan dimuat naik di dalam sistem e-recruitment.
 
2. Semua calon yang memiliki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan/ atau Unified Examination Certificate (UEC) hanya diperlukan lulus Bahasa Melayu di peringkat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada lantikan pertama ke Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak.


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 31 Mei 2021


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap0 Response to "Jawatan Kosong di Kementerian Utiliti Sarawak - 31 Mei 2021"

Post a Comment