Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) - 3 Jun 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) - 3 Jun 2021

Jawatan Kosong 2021 di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN)

Jawatan Kosong 2019 di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN)

Latar Belakang

Lembaga Tembakau Negara (LTN) ditubuhkan pada 8 Oktober 1973 sebagai sebuah Badan Berkanun Persekutuan mengikut Akta Lembaga Tembakau Negara (Perbadanan) 1973 [Akta 111]. Akta 111 bertujuan menubuhkan Lembaga Tembakau Negara untuk memperbaiki dan menjalankan dengan sepatutnya industri pengeluaran tembakau, dan bagi membuat peruntukan berkenaan dengan Lembaga dan industri itu.

Berikutan kesan persaingan perdagangan terhadap industri tembakau ekoran pelaksanaan Kawasan Perdagangan Bebas ASEAN (AFTA) pada 2010 dan polisi Kerajaan yang menggalakkan pengurangan penggunaan tembakau serta pematuhan Rangka Kerja Kawalan Tembakau (FCTC) Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), Kerajaan telah mengenal pasti satu sumber pertumbuhan baru untuk dibangunkan yang berpotensi menjana pendapatan kepada penanam iaitu tanaman kenaf.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E19

2. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19

3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19

4. PEMANDU KENDERAAN H11


Cara membuat permohonan:

1. Permohonan hendaklah dibuat secara online yang boleh dilayari di pautan berikut: jobsonline.lktn.gov.my @ melalui link yang admin sediakan di bawah yang akan dibuka pada 20 Mei 2021 (Khamis).

2. Pemohon tidak perlu menghantar sebarang surat-menyurat dan salinan sijil-sijil sehingga dihubungi oleh pihak urusetia.

3. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas satu (1) tahun dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonannya tidak berjaya.

4. Kekosongan jawatan adalah di seluruh Malaysia.

5. Tarikh tutup iklan jawatan ialah pada 3 Jun 2021 (Khamis).

6. Sebarang pertanyaan, sila e-mel kepada jawatan@lktn.gov.my disertakan nama penuh, nombor kad pengenalan dan nombor telefon anda.


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 03 Jun 2021 (Khamis).


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Klik Untuk Mohon Secara Online

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) - 3 Jun 2021"

Post a Comment