Jawatan Kosong di Permodalan Negeri Selangor Berhad - 23 Julai 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Permodalan Negeri Selangor Berhad - 23 Julai 2021

Jawatan Kosong 2021 di Permodalan Negeri Selangor Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Permodalan Negeri Selangor Berhad

Jawatan Kosong 2021 di Permodalan Negeri Selangor Berhad

Latar Belakang

Permodalan Negeri Selangor Berhad (PNSB) atau dikenali sebagai PNSB merupakan anak syarikat milik penuh Kerajaan Negeri Selangor dan di bawah seliaan Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) telah diperbadankan pada 15 Oktober 1990 serta telah beroperasi sepenuhnya pada 1 Disember 1991. PNSB telah ditubuhkan untuk mengambil alih operasi komersial Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor (Perbadanan) (PSKS) atau SSI.

Anak-anak syarikat PNSB terdiri daripada PNSB Insurance Brokers Sdn. Bhd. yang menyediakan perkhidmatan dan nasihat profesional dalam bidang insurans, PNSB Construction Sdn. Bhd. pula menumpukan dalam sektor hartanah dengan menerajui pembangunan Projek Rumah Idaman, PNSB Trading Sdn. Bhd. pula fokus kepada perniagaan am manakala PNSB Management Consultancy Sdn. Bhd.  (PMC) menyediakan perkhidmatan yang memberi solusi dan nasihat teknikal kepada projek yang dilaksanakan.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. PENOLONG PENGURUS (PENGURUSAN RISIKO)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 23 July 2021Jom Join Telegram Khas : Pilih Channel Telegram Mengikut Negeri

0 Response to "Jawatan Kosong di Permodalan Negeri Selangor Berhad - 23 Julai 2021"

Post a Comment