Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) - 29 Julai 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) - 29 Julai 2021

Jawatan Kosong 2021 di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC)

Jawatan Kosong 2019 di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC)

Latar Belakang

Pada awal 90-an, Kerajaan Negeri Terengganu telah melancarkan program yang dikenali sebagai Skim Latihan Sambil Bekerja (SLSB) kepada belia-beliawanis tempatan tempatan bertujuan untuk memberi pendedahan dalam pelbagai aspek pekerjaan dan seterusnya memberi peluang pekerjaan bagi meningkatkan taraf sosial.

Program tersebut telah memberi impak yang baik dalam usaha untuk mengurangkan kadar pengangguran di kalangan belia. Ekoran itu, Kerajaan Negeri menubuhkan pusat latihan berasaskan kemahiran untuk memberi peluang latihan yang lebih formal dan teratur kepada belia tempatan. Pada 14 September 1996, maka Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) telah ditubuhkan.
Like Group KhasBanyak Jawatan Kosong
Like FB Page KhasKerja Kosong Negeri Terengganu
Jawatan:

1. PENGURUS KEWANGAN & PENGURUSAN ASET GRED W41


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 29 Julai 2021 (Khamis).
0 Response to "Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) - 29 Julai 2021"

Post a Comment