Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak - 14 Julai 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak - 14 Julai 2021

Jawatan Kosong 2021 di Pustaka Negeri Sarawak | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pustaka Negeri Sarawak

Jawatan Kosong 2021 di Pustaka Negeri Sarawak

Latar Belakang

Terletak dalam taman dan berhampiran Masjid Jamek Negeri dan Taman Minaret di sebelah barat, Pustaka Negeri Sarawak merupakan satu lokasi yang sesuai untuk pembelajaran. Di samping itu reka bentuk dalaman Pustaka berstruktur moden abad ke-21 dan reka bentuk luarannya ramah alam sekitar.

Taman Pustaka meliputi tasik, tempat riadah, pameran kesenian, taman permainan, kawasan perkelahan, tempat pejalan kaki dan laluan basikal serta taman bunga.

Pustaka merupakan padanan yang sesuai antara seni bina dan teknologi maklumat yang mengagumkan. Suasananya menarik dan sesuai kepada pencari maklumat dan pengetahuan. Kemudahan lain yang disediakan untuk pengguna terdapat di tingkat bawah dan atas.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PENOLONG JURUTERA GRED JA29

2. PENOLONG PUSTAKAWAN GRED S29

3. PEMBANTU PUSTAKAWAN GRED S19Cara memohon:

Semua permohonan hendaklah dikemukakan SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) melalui laman web berikut: www.pustaka-sarawak.com/recruitment. (link admin sediakan di bawah)

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Pustaka Negeri Sarawak di alamat emel aidalai@sarawak.gov.my, masm@sarawak.gov.my & alyafh@sarawak.gov.my.


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 14 Julai 2021 (Rabu)

0 Response to "Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak - 14 Julai 2021"

Post a Comment