Jawatan Kosong di Hospital Universiti Teknologi Mara (UiTM) - 30 Ogos 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Hospital Universiti Teknologi Mara (UiTM) - 30 Ogos 2021

Jawatan Kosong 2021 di Hospital Universiti Teknologi Mara (UiTM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Hospital Universiti Teknologi Mara (UiTM)

Jawatan Kosong 2021 di Hospital Universiti Teknologi Mara (UiTM)

Sekapur Sireh

Syukur ke hadrat Allah S.W.T. atas rahmat dan kurnia-Nya Hospital UiTM (HUiTM) Puncak Alam, Selangor kini memasuki fasa menyediakan perkhidmatan rawatan dan kesihatan kepada warga. Bagi pihak HUiTM, saya menzahirkan rasa bangga dengan kejayaan yang telah dicapai dan kebanggaan ini tidak lengkap tanpa kita memanjatkan penghargaan kepada pihak Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) yang sentiasa memberi sokongan dan komited untuk memastikan UiTM terus mengungguli agenda pembangunan negara melalui pendidikan tinggi bertaraf global.
 
Hospital UiTM (HUiTM) bakal menjadi mercu tanda baharu universiti. Kejayaan yang dicapai ini perlu disulami dengan rasa terima kasih kepada para barisan kepimpinan UiTM terdahulu yang telah mencurahkan jasa dan bakti dalam merencanakan apa yang dinikmati oleh warga hari ini.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. SPECIALIST

2. MEDICAL OFFICERTarikh Tutup Permohonan : 30 Ogos 2021 (Isnin)


0 Response to "Jawatan Kosong di Hospital Universiti Teknologi Mara (UiTM) - 30 Ogos 2021"

Post a Comment