Jawatan Kosong di Kolej Ketengah Sdn Bhd - 12 Ogos 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kolej Ketengah Sdn Bhd - 12 Ogos 2021

Jawatan Kosong 2021 di Kolej Ketengah Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Ketengah Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di Kolej Ketengah Sdn Bhd

Latar Belakang

Kolej Ketengah merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) yang bernaung di bawah Syarikat Ketengah Holding Sdn. Bhd (KHSB) iaitu syarikat anak Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH), sebuah agensi di bawah Kementerian Pembangunan Luar Bandar.

Kolej Ketengah menawarkan program-program akademik 'HOME-GROWN' pada peringkat Sijil dan Diploma dalam bidang Teknologi Maklumat, Aplikasi Multimedia dan Pendidikan Awal Kanak-kanak. Dengan menjalinkan usahasama dengan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) seperti dengan Universiti Kuala Lumpur (UniKL) program pengajian peringkat Sarjana Pentedbiran Perniagaan telah dijalankan. Manakala pada tahun 2018 beberapa program seperti Diploma Perakaunan, Diploma Sumber Manusia dan Diploma Pemasaran akan dijalankan secara 'FRANCAIS' dengan pihak Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA).

Kolej Ketengah juga menjalankan kerjasama dengan pihak luar dalam  menawarkan Program Latihan Kemahiran dan Kerjaya (PLKK) selama 6 bulan dalam bidang Kimpalan 6G, Industri Safety Skills, Pemasangan Paip & Fitter, Insulasi Paip Gas, Oil & Gas Scalfolding. Program ini mendapat penajaan penuh daripada Kementerian Kemajuan Luar Bandar (KKLW). Para Graduan yang tamat belajar hampir 90% mendapat pekerjaan selepas tamat belajar.
Join Group KhasBanyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Terengganu

Jawatan:

1. PEGAWAI PEMASARAN & KOMUNIKASI KORPORAT

2. PENSYARAH BAHASA INGGERIS


Tarikh Tutup Permohonan : 12 Ogos 2021 (Khamis)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Terengganu

0 Response to "Jawatan Kosong di Kolej Ketengah Sdn Bhd - 12 Ogos 2021"

Post a Comment