Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) - 2 September 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs)

Jawatan Kosong 2021 di Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs)
Profil

Sejak beberapa dekad yang lalu, Negeri Perlis telah cuba untuk menjadi sebuah Hab Pendidikan yang terkemuka dengan motto utamanya “Perlis Negeri Ilmu”. Ia antara lain bertujuan untuk menarik pelajar sekaligus menjadi pemangkin pembangunan ekonomi dan meningkatkan komuniti sosial.

Bagi merealisasikan aspirasi tersebut, Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs) yang dinaungi oleh Duli Yang Teramat Mulia Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Syed Sirajuddin Jamalullail telah menubuhkan Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) yang mana penubuhannya telah diluluskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia sebagai sebuah Institusi Pengajian Tinggi Swasta.

KUIPs telah mula beroperasi secara sementara di Kompleks Islam Perlis pada 17 Jun 2013 dan telah beroperasi secara rasminya di Blok S1, Kompleks Desa Siswa, Sg. Chuchuh pada 3 Mac 2014. Malah, KUIPs komited untuk menjadi salah sebuah institusi pengajian tinggi berteraskan Islam yang unggul di rantau ASEAN serta menjadi institusi pilihan kepada pelajar-pelajar Islam dari Malaysia, Thailand, Singapura, Indonesia, Filipina dan Asia Barat.
Join Group KhasBanyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Perlis
Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI PSIKOLOGI (GRED S27)


*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan


Tarikh Tutup Permohonan : 02 September 2021 (Khamis)Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Perlis

Post a Comment