Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad - 7 September 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad

Jawatan Kosong 2020 di Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (Ko UmmAH)

Latar belakang

Koperasi Pembangunan Ummah Kelantan Berhad (KO-UMMAH) dimiliki sepenuhnya oleh kaum bumiputera dan ditubuhkan bagi meningkatkan kepentingan ekonomi anggotanya mengikut prinsip koperasi seperti yang termaktub dalam Undang-Undang Kecil Koperasi. Secara keseluruhannya KO-UMMAH merupakan sebuah koperasi asas yang telah didaftarkan pada 28 FEBRUARI 2014. Pendaftaran KO-UMMAH telah disahkan oleh Datuk Nik Ali Bin Mat Yunus (Pengerusi Eksekutif Suruhanjaya Koperasi Malaysia) dengan nombor pendaftaran D-4-0673.

Nama pendaftaran asal KOPERASI PEMBANGUNAN UMMAH KELANTAN BERHAD adalah berdaftar sebagai KOPERASI HARTANAH ANAK KELANTAN BERHAD dimana fungsi penubuhan utama ialah tertumpu kepada hartanah dan perumahan. Namun begitu setelah meneliti semula fungsi selepas beroperasi, kami telah sepakat untuk menukarkan nama KO-UMMAH dengan nama baru iaitu KOPERASI PEMBANGUNAN UMMAH KELANTAN BERHAD. Pada masa yang sama berlaku juga perubahan pada fungsi koperasi selaras dengan fokus perancangan koperasi pada masa kini iaitu KEPENGGUNAAN.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Kelantan
Jawatan:

1. PEGAWAI PEMASARAN

2. PENOLONG PEGAWAI PERAKAUNAN

3. RETAIL SUPERVISOR

4. SKUAD CAKNA UMMAH


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui myfuturejobs. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Tarikh Tutup Permohonan : 07 - 07 September 2021


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap & Mohon Secara Online

Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Kelantan

Post a Comment