Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pusat GENIUS@Pintar Negara, UKM - 15 Ogos 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Pusat GENIUS@Pintar Negara, UKM | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pusat GENIUS@Pintar Negara, UKM

Jawatan Kosong 2021 di Pusat GENIUS@Pintar Negara, UKM

Latar Belakang

Kolej GENIUS@Pintar Negara, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) merupakan program khas yang pertama di Malaysia untuk murid yang mempunyai potensi intelek semula jadi yang tinggi. UKM telah diberi kepercayaan untuk melaksanakan program ini  sejak Januari 2011. Murid-murid yang mengikuti program ini dipilih melalui proses ujian-ujian saringan UKM1, UKM2 dan UKM3. Murid mengikuti program pendidikan yang menyepadukan pembelajaran akademik, ko-kurikulum, pembinaan sahsiah dan nilai murni melalui pengalaman pembelajaran aktif dan bermakna. Suasana serta persekitaran sekolah turut dibangunkan agar menyumbang kepada perkembangan murid yang holistik dan menyeluruh.

Kolej GENIUS@Pintar Negara, UKM menyediakan suasana pembelajaran yang kondusif bagi membantu pelajar meningkatkan meningkatkan keberkesanan pengajaran dan pembelajaran di dalam dan luar bilik darjah. Antara kemudahan yang disediakan ialah kelas pembelajaran, makmal sains, makmal komputer, makmal seni, makmal robotik, perpustakaan, dewan serbaguna, gimnasium, kolam renang, auditorium dan stadium. Bermula pada bulan Januari 2020, Kolej GENIUS@Pintar Negara UKM Kampus Seremban telah beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan. Buat masa ini, kolej tersebut menempatkan pelajar-pelajar Asas 1.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini

Jawatan:

1. PEMBANTU TADBIR (P/O) N29

Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan : 15 Ogos 2021 (Ahad)


Post a Comment