Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu - 9 Ogos 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu - 9 Ogos 2021

Jawatan Kosong 2021 di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu

Jawatan Kosong 2021 di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu

Sejarah UiTM Terengganu

Tanggal 1 Julai 1975 merupakan sejarah yang menyaksikan penubuhan UiTM Kampus Dungun di Sura Gate, Dungun, Terengganu. Kampus Sementara ini mempunyai keluasan seluas 17 ekar yang merupakan peninggalan sebuah Syarikat Bijih Besi yang disewa daripada Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PERMINT).

Pada masa itu terdapat 22 bangunan kayu yang digunakan sebagai bangunan pentadbiran, bilik-bilik kuliah, perpustakaan dan asrama siswi. Sementara beberapa bangunan seperti di Union Club, Sungai Udang dan Sungai Buaya dijadikan asrama siswa.

Pengubahsuaian bangunan-bangunan dan pembinaan bangunan tambahan di Sura Gate juga dilakukan bagi menampung keperluan pelajar dan staf pada masa itu. Pengubahsuaian tersebut merangkumi 5 buah bangunan lama dijadikan bilik-bilik kuliah, rumah Residen Staf dan surau serta 2 buah stor lama dijadikan Dewan Makan dan 2 blok makmal serta pusat rekreasi pelajar
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Terengganu
Jawatan Akademik:

1. PROFESOR (GRED KHAS C) VK7

2. PROFESOR MADYA DM53

3. PENSYARAH KANAN DM51

4. PENSYARAH DM45


Jawatan Pentadbiran:

1. JURURAWAT U29

2. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN U29

3. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19 

4. PEMANDU H11 


Permohonan:

a) Seorang pemohon hanya boleh memohon untuk SATU jawatan yang diiklankan sahaja.

b) Permohonan hendaklah dibuat menggunakan Borang Permohonan Jawatan Pensyarah (BORANG
PERJAWATAN UiTM 76/13 (lll) Pindaan 8/2007) (Jawatan Akademik) atau Borang Perjawatan Pentadbiran (BORANG PERJAWATAN UiTM 76/13 (lll) Pindaan 8/2006) (Jawatan Pentadbiran) yang boleh diperolehi dengan melayari laman sesawang UiTM Cawangan Terengganu di http://terengganu.uitm.edu.my/ dan juga boleh didapati di Pos Utama, UiTM Cawangan Terengganu Kampus Dungun, 23000 Dungun, Terengganu. (link admin sediakan di bawah)

c) Serahan borang boleh dibuat di Pos Utama UiTM Cawangan Terengganu Kampus Dungun dimana kenderaan pemohon perlu diparkir di luar kampus dan pastikan pemohon/wakil pemohon adalah sihat dan tidak mempunyai gejala serta bukan dari kawasan PKPD. (Penghantaran borang menggunakan perkhidmatan Pos Laju adalah digalakkan).

d) Pertanyaan berkaitan iklan boleh hubungi talian 09-8400 113 (Jawatan Akademik), 09-8400 117 (Jawatan Pentadbiran)(Whatsapp Business) dan boleh emelkan kepada bpuitmct@uitm.edu.my.

e) Tarikh tutup permohonan adalah pada 9 Ogos 2021 (Isnin)

f) Sila kemukakan permohonan kepada :-

TIMBALAN PENDAFTAR KANAN
BAHAGIAN PENTADBIRAN
ARAS 2, BANGUNAN INTEGRITI
UiTM CAWANGAN TERENGGANU
KAMPUS DUNGUN
23000 DUNGUN
TERENGGANU DARUL IMAN


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 09 Ogos 2021 (Isnin)Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Terengganu

0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu - 9 Ogos 2021"

Post a Comment