Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Renesas Semiconductor (Malaysia) Sdn Bhd - 8 Oktober 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Renesas Semiconductor (Malaysia) Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Renesas Semiconductor (Malaysia) Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di Renesas Semiconductor (Malaysia) Sdn Bhd

Company Overview

Renesas Semiconductor (Malaysia) Sdn Bhd and Renesas Semiconductor (Kedah) Sdn Bhd are a subsidiary of RENESAS Electronics Corporation, located in Bayan Lepas, Penang and Kulim, Kedah, respectively.

As a semiconductor manufacturer, we strive to be the first to meet the needs of our customers worldwide with the aim of becoming one of their most trusted partners.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. DESIGN ENGINEER (FIRMWARE)

2. LAYOUT ENGINEER

3. OPERATOR PENGELUARAN


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 02 - 08 October 2021Post a Comment