Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di SKEM Driving Academy - 18 Oktober 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di SKEM Driving Academy | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di SKEM Driving Academy

Jawatan Kosong 2021 di SKEM Driving Academy

Company Overview

Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan mendapatkan lesen kenderaan antaranya kereta manual dan auto (D/DA), motosikal (B2), lori (E), PSV Teksi, PSV Bas, GDL Van, GDL D, dan refreshment course.
Harga yang ditawarkan berpatutan selaras dengan silibus terbaru diguna pakai. Mutu pengajaran dan perkhidmatan juga adalah yang terbaik di Kuala Lumpur. SKEM Driving Academy turut mempunyai cawangan mendaftar sebagai pusat bagi calon berurusan dan membuat sebarang pembayaran.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. RECEPTION CLERK - Mohon Sini
Jalan Gombak, Kuala Lumpur

2. DRIVING TRAINER - Mohon Sini
Jalan Gombak, Kuala Lumpur

3. DRIVING TRAINER - Mohon Sini
Jalan Gombak, Kuala Lumpur

4. DRIVING CONSULTANT - Mohon Sini
Jalan Gombak, Kuala Lumpur

5. DRIVING TRAINER - Mohon Sini
Jalan Gombak, Kuala Lumpur

6. KERANI KAUNTER - Mohon Sini
Jalan Gombak, Kuala Lumpur


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di tepi setiap jawatan. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 18 October 2021

Post a Comment