Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Xiamen University Malaysia - 17 Oktober 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Xiamen University Malaysia | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Xiamen University Malaysia

Jawatan Kosong 2021 di Xiamen University Malaysia

Company Overview

Since its founding, in 1921, Xiamen University has produced more than 200,000 undergraduates and graduates. Over 60 academicians of the Chinese Academy of Sciences (CAS) and the Chinese Academy of Engineering (CAE) have studied or worked at Xiamen University. Xiamen University has 27 schools containing 76 departments and 10 research institutes.

The university offers 31 doctoral degrees in first-class disciplines, and 50 Master degrees in first-class disciplines. It offers 83 undergraduate programs, 276 graduate programs, and 187 Ph.D programs in total.

Xiamen University has 2,678 full-time faculty and professional researchers, including 1,713 professors and associate professors of whom 22 are academicians of CAS and CAE.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. HUMAN RESOURCE EXECUTIVE/SENIOR EXECUTIVE

2. ACADEMIC AFFAIRS EXECUTIVE/ SENIOR EXECUTIVE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 13 - 17 October 2021https://www.banyakjawatan.my/p/telegram-channel-setiap-negeri.html

Post a Comment