Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kolej Yayasan Melaka - 26 Oktober 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Kolej Yayasan Melaka | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Yayasan Melaka

Jawatan Kosong 2021 di Kolej Yayasan Melaka

Pengenalan

Melaka mempunyai tinggalan sejarah silam yang menjadi tarikan pelancong dalam dan luar negeri. Selain pelancongan, bidang pendidikan juga dapat menggamit penghijrahan lebih ramai anak muda bagi melanjutkan pelajaran ke negeri ini. Perkembangan bidang pendidikan yang bermutu menjadikan Melaka sebagai Koridor Ilmu di rantau ini.

Penubuhan Kolej Antarabangsa Yayasan Melaka (KAYM) mendapat sokongan penuh kerajaan negeri Melaka dan dirasmikan sepenuhnya pada 23 Mac 1997. Berpegang kepada visi menyediakan pendidikan antarabangsa yang diiktiraf di peringkat global bagi melahirkan pelajar yang berkualiti dan berdaya saing.

KAYM menawarkan pelbagai program pengajian terkini peringkat ijazah, diploma, sijil dan kursus-kursus profesional yang berkualiti. Bagi mendepani cabaran semasa, KAYM menawarkan program-program yang amat diperlukan dalam industri sekali gus melahirkan Modal Insan yang memiliki kemahiran bersesuaian .

Terkini KAYM mengambil satu langkah ke hadapan dengan mempraktikkan pendekatan pembelajaran berasaskan tempat kerja atau Work-Based Learning (WBL) kepada program-program yang ditawarkan. Dengan melebarkan jaringan mencakupi pelbagai bidang bersama rakan strategik dalam pelbagai industri, KAYM memberi peluang pelajar mengubah nasib dan masa depan dengan memberi jaminan pekerjaan selepas tamat pengajian.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Melaka
Jawatan:

1. PENSYARAH KULINARI
  • Calon hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya Sarjana Muda Kulinari (Kepujian)
  • Berpengalaman dalam bidang Kulinari
  • Mahir dalam bidang pastri adalah satu kelebihan
  • Boleh mengajar dalama Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris
  • Mempunyai pengalaman mengajar sekurang-kurangnya 1 tahun atau bekerja dalam bidang perhotelan adalah satu kelebihan

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui myfuturejobs. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Tarikh Tutup Permohonan : 26 Oktober 2021

Post a Comment