Jawatan Kosong di LGM Properties Corporation - 9 November 2021 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di LGM Properties Corporation - 9 November 2021

Jawatan Kosong 2021 di LGM Properties Corporation | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di LGM Properties Corporation

Jawatan Kosong 2021 di LGM Properties Corporation

Company Overview

LGM Properties Corporation (LGMPC) was established as a Corporation under the Malaysian Rubber Board (MRB) Act 1996 since 1st January 2002 and it began its operations as the commercial arm of MRB on 1st July 2002, primarily focused on three core business sectors that is property management, plantation, and consulting services.

LGMPC was established to generate revenue for MRB through their commercial properties and the provision of management as well as consultation/advisory services to MRB. Besides that, LGMPC also offers property management and consultancy/advisory services to persons or bodies involved in rubber or rubber related industries.

LGMPC’s commercial properties include rubber plantations, palm oil estate, office buildings, bungalows, houses/quarters and facilities all over Malaysia.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. PEMANDU

2. PENOLONG PENYELIA LADANG

3. PENOLONG PENYELIA LADANG

4. PEMBANTU TADBIR PEJABAT

5. PEMBANTU TADBIR KESELAMATAN


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 23 October - 09 November 2021https://www.banyakjawatan.my/p/telegram-channel-setiap-negeri.html

0 Response to "Jawatan Kosong di LGM Properties Corporation - 9 November 2021"

Post a Comment