Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Columbia Asia Hospital - Seremban - 6 Disember 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Columbia Asia Hospital - Seremban | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Columbia Asia Hospital - Seremban

Jawatan Kosong 2021 di Columbia Asia Hospital - Seremban

Overview

Columbia Asia Hospital – Seremban is located in the Oakland Commercial Centre in Seremban 2. It is the first acute care facility among Columbia Asia hospitals in the country. Serving over a population of 500,000, our Seremban hospital branch can be accessed from the North-South highway and is only 60 km south of Kuala Lumpur.

The Seremban hospital also serves other townships such as Nilai, Senawang and Bandar Baru Sendayan, the newest township near Seremban 2.

The hospital provides patients with excellent medical care and treatment, coupled with modern medical facilities and excellent staff in various roles across this multi-disciplinary hospital. Our specialist doctors and consultants are among the most experienced in their medical disciplines where they provide 24-hour medical and specialist support for emergencies and inpatient care.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like Page Khas - Kerja Kosong Negeri Sembilan
Position:

1. MARKETING EXECUTIVE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Closing Date : 06 December 2021
Post a Comment