Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Jabatan Perkhidmatan Pembetungan Sarawak - 2 Disember 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Jabatan Perkhidmatan Pembetungan Sarawak | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Pembetungan Sarawak

Jawatan Kosong 2021 di Jabatan Perkhidmatan Pembetungan Sarawak

Latar Belakang

Jabatan ini telah ditubuhkan pada tahun 2007 dengan objektif untuk menyediakan pengurusan air sisa secara bersepadu untuk Negeri Sarawak. Laman Web Rasmi ini mengandungi maklumat teknikal dan kemajuan terkini projek-projek pembetungan awam yang dilaksanakan di Sarawak. Laman Web Rasmi ini juga menyenaraikan bahan-bahan rujukan yang berkaitan industri pembetungan di menu Pusat Sumber. Kami berharap Laman Web Rasmi ini dapat berfungsi sebagai saluran komunikasi di antara Jabatan ini dengan orang awam untuk mendapatkan maklumat atau rujukan terkini mengenai sistem pembetungan awam di Sarawak.
Like Group KhasBanyak Jawatan Kosong
Join PagesJawatan Kosong Sabah & Sarawak - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PEMBANTU KEMAHIRAN H19 - 4 Kekosongan


Semua permohonan hendaklah dilakukan melalui sistem e-Recruitment milik kerajaan Negeri Sarawak. Pastikan anda sudah mendaftar sebelum memohon jawatan di atas.


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 02 Disember 2021 (Khamis)
Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Sarawak

Post a Comment