Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pelaburan Hartanah Berhad - 23 Disember 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Pelaburan Hartanah Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pelaburan Hartanah Berhad

Jawatan Kosong 2021 di Pelaburan Hartanah Berhad

Company Overview

Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) is a real estate investment holding company and a wholly owned subsidiary of Yayasan Amanah Hartanah Bumiputera (YAHB). It was established on 8 May 2006 with the aim to boost Bumiputera ownership in prime commercial real estate assets in Malaysia.

PHB’s core business is to strategically acquire and sensibly develop properties at prime locations in Malaysia to generate affordable and sustainable long-term wealth creation to its Amanah Hartanah Bumiputera (AHB) unit trust holders. Part of its business includes the leasing of prestigious office spaces to corporate clients.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. SENIOR MANAGER-LEGAL

2. EXECUTIVE BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY

3. MANAGER


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 01 - 23 December 2021
Post a Comment