Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Dewan Perniagaan Melayu Malaysia - 23 Januari 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Dewan Perniagaan Melayu Malaysia | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Dewan Perniagaan Melayu Malaysia

Jawatan Kosong 2021 di Dewan Perniagaan Melayu Malaysia

Latar belakang

Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (Dewan Melayu) yang digagaskan pada tahun 1938 bakal mencecah usia 83 tahun penubuhannya pada tahun ini. Alhamdulillah, walaupun berdepan perbagai ranjau dan cabaran, Dewan Melayu tetap utuh sebagai satu-satunya komuniti ekonomi yang terbesar di negara kita.

Selama dua tahun yang terakhir ini, Dewan Melayu telah melaksanakan proses pemurnian dan penstrukturan semula organisasi secara menyeluruh demi memastikan pengurusan pentadbiran, kewangan serta aset pertubuhan sentiasa telus dan efisien. 
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. TECHNICIAN

2. BUSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE

3. KERANI


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui myfuturejobs. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Tarikh Tutup Permohonan : 23 Januari 2022


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap & Mohon Secara Online


Post a Comment